1/8

Get Strong stay strong

Personal training

Wij helpen je om jouw lichamelijke doelen te behalen. Wij begeleiden jou individueel om de beste versie van jezelf te worden. Word fitter, strakker en gezonder.

Voedingsbegeleiding

Wij berekenen jouw ideale calorie-inname per dag en garanderen jou een effectief en blijvend resultaat. De aankoop van onze eiwitshakes is vereist bij het volgen van het schema.

ADB @ work

Wij organiseren teambuildings, workouts en seminaries op maat van jouw bedrijf.

ABOUT

About ADB Stay Strong
 

Een gezondheidscentrum die oog heeft voor de individuele behoeften van elke klant. Wij werken individueel samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat ze het ultieme uit hun lichaam, voeding en mindset kunnen halen. Arnaud en zijn team zijn steeds bezig met het verbeteren en innoveren van hun dienstverlening om zo de klanten te doen groeien.

 

Trainers

Arnaud Debremaeker

PERSONAL TRAINER

ZAAKVOERDER

 

Arnaud is internationaal personal trainer, ondernemer en public speaker. Tijdens zijn wereldreis ging Arnaud opzoek naar de ultieme formule voor een gezonde levensstijl. Hierdoor is hij in staat om elke klant op een persoonlijke en effectieve manier te begeleiden in het aangaan van een gezonde levensstijl.

Tibby Jonckheere

PERSONAL TRAINER

MASSAGETHERAPEUTE

 

Tibby is toegepast psychologe, personal trainer en massagetherapeut. Ze ondersteunt Arnaud in het leiden van het gezondheidscentrum, ze is personal trainer en ze staat in voor spierrelaxatie.

 

Follow us on instagram

Wake up and Workout.

CONTACT

Ons adres:

Xavier de Cocklaan 13

9831 Sint-Martens-Latem

Phone:

+324 70 37 99 62

  • White Facebook Icon
  • White Youtube Icoon
  • White Instagram Icon
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief